A második Auchan superstore

2018. november 8. Beruházás | FMCG

Sopronban nyitotta meg második superstore formátumú üzletét az Auchan. A könnyen megközelíthető új áruház, amely a negyedik idén a vállalat üzletnyitásainak sorában, november 7-től várja a vásárlókat széles élelmiszer-választékkal, lakásfelszerelési részleggel és online rendelési lehetőséggel.

A Sopron Plázában nyílt 3000 négyzetméteres áruházban a havi nagybevásárlást és a napi beszerzéseket egyaránt könnyen, egy helyen intézhetik a családok.

A piaci hangulatot idéző és jól áttekinthető üzlettérben snackpult is helyet kapott, amely helyben fogyasztásra és elvitelre kínál többek között szendvicseket, grill ételeket és kávét. Aki otthona kényelméből vásárolna, házhoz szállítást kérhet az áruházlánc teljes online választékából. Az így rendelt termékek igény esetén hamarosan az áruházban is átvehetők lesznek.

– Nagy örömmel vezetjük be vidéki áruházaink közül elsőként Sopronban a kifejezetten széles áruválasztékot kínáló, új superstore üzletkoncepciót, amely vásárlóink még magasabb színvonalú kiszolgálását segíti a modern kereskedelmi eszközök és az online kereskedelem segítségével – mondta a megnyitó ünnepségen Fabi Attila, a soproni áruház vezetője.

A hazánkban idén tavasszal Budapest X. kerületében bemutatott új áruházformátum a hipermarketekénél jobb megközelíthetőséget, de azokéhoz közelítő tartós élelmiszer választékot kínál a vásárlóknak. 

Az Auchan jelenleg 19 hipermarketet, 18 töltőállomást, 3 szupermarketet és 2 superstore formátumú üzletet, valamint online áruházat működtet Magyarországon.

(SCM)