Az ellátási lánc vezetőinek lapja

A Supply Chain Monitor az ellátási lánc irányadó trendjeiről nyújt átfogó képet, mindezt objektív megközelítésben. A magazin lefedi mindazon területeket, amelyek az értéklánc folyamatának szerves részei: supply chain management, beszerzés, gyártás és gyártáslogisztika, információs technológia, szállítmányozás, raktárlogisztika, környezetvédelem, ipari ingatlan stb.

A Supply Chain Monitor azoknak szól, akiknek munkájuk során az Ön termékére, szolgáltatására leginkább szüksége van, és az Ön számára legfontosabb potenciális ügyfélkört alkotják: a magyar gazdaság nagy- és középvállalatai.

A magazin 10 000 példányban, zárt terjesztésben, folyamatosan aktualizált adatbázis alapján, névre szólóan jut el azoknak a felső- és középvezetőknek, akik kulcsfontosságú szerepet töltenek be a vállalatok gyártási tevékenységében, illetve ellátási láncához kapcsolódó beszerzési folyamatokban.

A Supply Chain Monitor a legmegfelelőbb kommunikációs csatorna az Ön szolgáltatásainak és termékeinek a legszélesebb szakmai körökben történő kommunikálására.

A Supply Chain Monitor olvasóköre:

– felsővezetők
– gyárigazgatók, gyártási és termelési vezetők
– operációs igazgatók
– supply chain igazgatók
– logisztikai vezetők
– beszerzési vezetők
– szállítmányozási vezetők
– raktármenedzsment és disztribúciós területen dolgozó vezetők.

Az olvasói kör szektorok szerint

 72% – Gyártó, kereskedő vállalatok (FMCG, gyógyszeripar, elektronikai ipar,   alkatrészgyártás, járműgyártás, építőipar, vegyipar stb.)
 18% – Logisztikai szolgáltatók, szállítmányozók, fuvarozók
 1% – Minisztériumok, hivatalos szervek, érdekképviseletek, egyetemek
 9% – Az ellátási lánc egyéb beszállítói (raktártechnika, anyagmozgatás,
 haszongépjármű-forgalmazók, IT, telekommunikáció, bankok,
 vámszabad területek, ipari parkok stb.)