Új látásmód a logisztikában

2017. április 26. Logisztika | Egyéb szektorok

Az ügyfeleivel inspiráló és fenntartható értéket teremtő Ekol egy új látásmód bevezetésére készül a piacon. Az Ekol a Logisztika 4.0 által alapjaiban változtatja meg hagyományos üzleti modelljét, melynek segítségével még inkább integrált, összekapcsolt és újító megoldásokat nyújt ügyfelei számára, akik a legjobbat érdemlik – áll a cég április 25-én kiadott sajtóközleményében.

Az Ipar 4.0 korában a folytonos és dinamikus átalakulás az eredményesség nélkülözhetetlen velejárója. Az Ekol nemcsak saját iparágának jövőjét formálja át, hanem az egész világét. A cégcsoport tapasztalatain és szakértelmén alapuló üzleti döntéseket a tudatosság összhangja vezérli. Az Ekol a megkezdett átalakulás révén megerősödve folytatja tovább működését, és vállalati öntudatát az új stratégia alapján fogalmazta újra. Az Ekol vállalkozó szelleme egy merészebb és dinamikusabb struktúra kialakítását teszi lehetővé, melynek köszönhetően a 15 országban jelen lévő cégcsoport negyedévszázados tapasztalataival kimagasló megoldásokat és kiváló eredményeket nyújt.

– Az Ipar 4.0 a logisztikai szektor számára is végtelen lehetőségeket nyújt minden szinten, az első gyártótól a végfelhasználóig. A logisztika hét megfelelése elmozdul: megfelelő mennyiségű termék a megfelelő helyen, megfelelő forrásból, megfelelő módon, a megfelelő időben, megfelelő útvonalon és a megfelelő áron. A mai napon, egy integrált logisztikai vállalatként az Ipar 4.0-tól ösztönözve korszakalkotó távlatokat nyitunk a logisztikában. Sohasem elégedtünk meg azzal, hogy „elég jók” vagyunk. Hiszünk a folyamatos és dinamikus növekedésben és fejlődésben; a siker csak így biztosítható. Ügyfeleink igényeit messzemenőkig szem előtt tartva egyedi megoldásokat nyújtunk a legmodernebb technológiával – emelte ki Ahmet Musul, az Ekol cégcsoport elnöke a Logisztika 4.0 stratégia és az Ekol arculatváltásának nyilvános bejelentése kapcsán.

Megjegyezte: az Ekolnál a legfontosabb maga az ember. – Dolgozóink segítségével tudjuk egymást jobban megérteni, közös értékeinket megvédeni és céljainkat elérni. Az etikai értékek és fenntarthatóság melletti elkötelezettségünk nem csupán a logisztikai iparág jövőjének megváltoztatása, hanem a világ átformálása felé vezet – folytatta Ahmet Musul. Az Ekol a folytonos és dinamikus átalakulásra összpontosít. Eredeti és újító gondolatai egyidejűleg juttatják új lehetőségekhez és versenyelőnyhöz.

Az Ekol Európa egyik vezető logisztikai szolgáltatója, összesen 750 000 m² beltéri raktárterülettel rendelkezik Törökországban, Németországban, Olaszországban, Görögországban, Franciaországban, Ukrajnában, Bosznia-Hercegovinában, Romániában, Magyarországon, Spanyolországban, Lengyelországban, Csehországban, Bulgáriában, Szlovéniában és Iránban. Az intermodális szállítás jegyében 6 Ro-Ro hajót és 5500 saját szállítóeszközt üzemeltet.