Csarnokavató a GEDIA Hungary Kft. tatai telephelyén

2019. május 29. Beruházás | Autóipar

A tatai ipari parkban működő GEDIA Hungary Kft. 2006 óta folyamatosan fejlődik. A kezdetben 3500 négyzetméteres gyártóterület az utóbbi 13 évben az ötszörösére bővült. Az autóipari fém karosszéria elemeket gyártó cég jelenleg közel 15 000 négyzetméteren folytatja tevékenységét.

Igaz a jelenlegi 1818 négyzetméteres bővülés kis lépésnek tűnhet, de a jövőbeli fejlődés szempontjából fontos mérföldkő. Az új terület lehetővé teszi, hogy az év elején megnyert új üzletek helyet kapjanak, és a gyáron belüli logisztikai folyamatok optimalizálása is megvalósuljon.

A május 28-án megtartott csarnokavató ünnepségen a cég ügyvezetője, Szabo Eva szimbolikusan átnyújtotta az elkészült terület kulcsát a gyártási és a logisztikai terület vezetőinek, arra kérve őket, hogy legjobb tudásuk szerint építsék benne tovább a cég jövőjét megalapozó termelési és logisztikai folyamatokat.

A rendezvényen beszédet mondott Michl József, Tata Város polgármestere, aki nagy örömmel fogadta annak a cégnek a további bővülését, amely munkáját kezdettől fogva figyelemmel kíséri. A polgármester kiemelte: mind a tatai mind pedig a kistérségben élő családok számára nagyon fontos, hogy olyan megbízható, családbarát cég, mint a GEDIA előremutató fejlesztéseket végezzen, ezzel hosszú távú perspektívát nyújtva a térségben élőknek.

A GEDIA jövőbe vetett hitét mi sem bizonyítja jobban, mint a cég ügyvezető igazgatója és a város polgármestere által a rendezvény keretén belül közösen elültetett kőrisfa, amely a folyamatos növekedést szimbolizálja.

A rendezvény vendégei között voltak az építésben résztvető partnerek is, akik évek óta segítik minőségi munkájukkal a cég bővülését.

Szabo Eva ügyvezető a rendezvényen kihangsúlyozta: a fejlődés azt mutatja, hogy a GEDIA csapata együtt, közös erővel biztos jövőt képes építeni. Ezért lehetnek a „gediások” büszkék magukra.

(SCM)